Over mij

Als hoog sensitief kind was ik gevoelig voor energiën uit mijn omgeving. Ik was een dromer en had een diepe connectie met de natuur en de spirituele wereld. Toen ik op mijn 9e er achter kwam dat er kinderen dood gaan van honger brak mijn hart en veranderde mijn wereldbeeld. Mijn moeder gaf mij hoop door te vertellen dat ze geloofde dat er een keerpunt zou komen waarin we een wereld zouden gaan creëren vanuit liefde. Dit is altijd mijn inspiratie en drijfveer geweest om hier op aarde te zijn.

 
Scroll naar beneden

Sjarlot van Veen

Vanaf mijn tweede tot mijn achtste nam mijn moeder me mee op haar reizen door Europa en de Antillen. Toen we op mijn achtste in Amsterdam kwamen wonen en ik voor het eerst naar school ging voelde ik mij letterlijk Alien door mijn opvoeding en de persoon die ik was. Ik werd heel onzeker en leerde mij aan te passen en wat niet geaccepteerd werd te onderdrukken. Als gezin maakten we heel veel mee. Mijn moeder en zusje werden chronisch ziek en ik werd jong moeder. Ik wist me redelijk staande te houden maar ik had veel te verwerken. De verbinding met mezelf en de bron was ik nooit helemaal kwijt maar ik worstelde met angsten en een negatief zelfbeeld.
Dankzij verschillende therapieën en verschillende vormen van zelf hulp vond ik steeds meer van mijn authentieke zelf terug. Ik ontdekte mijn passie voor massage en Reiki en leerde hoe ik mijn hoog gevoeligheid kon inzetten om anderen te steunen in hun proces.

 

Neem gerust contact op